Studium bez školného a se stipendiem. IB Mezinárodní maturita u nás zdarma! Každý nově nastupující student na gymnázium nebo IB obdrží iPad!

Jazykové a humanitní gymnázium PRIGO v Ostravě poskytuje vzdělání bez školného a s možností získání stipendia. Zaměřuje se na studium v 6letém a 4letém oboru v profilaci orientované na zájemce o studium cizích jazyků nebo na humanitně orientované uchazeče. Zájemcům mimo jiné nabídne složení mezinárodní maturity (IB) a rozšířenou výuku cizích jazyků a výuku některých předmětů v cizím jazyce. Blíže o IB Diploma Programme zde.
PRIGO spolupracuje s více jak dvacítkou zahraničních škol. Blíže o mezinárodní spolupráci.

Strategická rada PRIGO potvrdila program sociálních stipendií pro talentované studenty a také program prospěchových a vědeckých stipendií pro všechny studenty gymnázií a středních škol ze skupiny PRIGO. Bližší informace jsou k dispozici na studijním oddělení.

Každý student, který nastoupí ke studiu na gymnázium nebo se bude účastnit programu mezinárodní maturity (IB Diploma Programme) od nás obdrží iPad. Veškeré zařízení bude vždy nové, bude ho možné využít pro školní, mimoškolní i osobní potřeby a po úspěšném ukončení studia bude přenecháno do osobního vlastnictví žáka za symbolickou nebo zůstatkovou cenu. Implementovali jsme nový systém výuky jednotlivých předmětů a využívání informačních a komunikačních technologií.

Za úspěšnou reprezentaci našeho gymnázia nebo v případě složení maturitní zkoušky s vyznamenáním jsou také udělována zajímavá stipendia.

Poslechněte si podcast o IBDP programu a mezinárodní maturitě u nás

PRIGO – Střední školy – V televizi

Virtuální prohlídka školy

Prohlédněte si gymnázium očima našich studentů

Chytrá škola změní svět vzdělávání – Deník PRÁVO

Mezinárodní maturita je celosvětově uznávaná – Deník PRÁVO

Jsme fakultní školou Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci